Wednesday, September 10, 2014

Räägime veel Asics jooksupapudest - #100blogipäeva (73/100)

Armas lugeja, kui Sul on olnud mingisugune kokkupuude Asics jooksujalanõudega, siis palun kirjuta kommentaaridesse, mida Sina neist arvad. Oodatud on nii positiivne kui ka negatiivne tagasiside.

Jään Teie üllitisi rõõmuga ootama ;)

6 comments:

Margit Partei said...

Üldiselt on tegu mugavate jalanõudega. Aga ma siiski pean ütlema, et minu Kayano 20 mudel ligi 200€ hinnasilti ei vääri. Kannaosas on ülipehme õhuke riie, mis mu tossudel väga ruttu katki kulus. Praegu on ka pehmenduses kannaosas sügavad augud. Pikka maad ei julge joosta enam nendega väga. Ilmselt on süüdi mu väga ebanormaalse kujuga kannad, aga ootaks ikkagi selle raha eest paremat materjali.

Miina said...

Tõsi ta on, hinna poolest on jalanõud vägagi krõbedad ulatudes 200 euroni ja sellisel juhul loodad, et kallim asi on ehk ka kvaliteetsem.

Endale on mul silma jäänud Asics GT 1000 või GT 2000, mis sobivat mu jalakujuga ning Footbalance jalataldade efekt ei kao jalatsi puhul ära.

Veel olen vaadanud sprtsdirect.com-st nimetatid jalanõusid ja seal pakutakse neid oluliselt mõistlikuma hinnaga. Mul on aga väike kiiks - tahaks enne ostu sooritamist neid ikkagi jalga proovida ja katsuda.

annaliisa said...

Minul olid pikka aega Asics gel DC racer 9 jalanõud. Toestuse ja mugavuse poolest ei ole mul mitte midagi halba öelda - tõesti head ja mõnusad, eriti just pikkadeks jooksudeks. Koormasid rohkem sääremarju, mis esimestel pikkadel jooksudel ka kõvasti tunda andis, aga see on juba harjumise asi. Küll aga oli nende miinuseks talla all olevad augud - kui plaanid lisaks asfaldile ja kuivale ilmale ka neid samu tosse kasutada, siis peab arvestama tolmuste/märgade varvastega ning pikematel ringidel hakkab seetõttu ka juba hõõruma. Aga võistlusteks superluks kindlasti! :)

Minu uued tossud GT 2000 on siiani ainult lühemaid ringe näinud, aga samuti ei ole otseselt midagi halba öelda. Natural running tüüpi jalatsid, mille hind on ka taskukohane :) Ja kui sa GT 2000 jalanõusid tahad proovida ja poest ei leia, siis 39 number on need minul kodus olemas - küll minu jalajälje järgi juba natuke vajunud, aga kui vaja, saad mingisuguse ettekujutuse ikka! :D

Miina said...

Siis on super, kui Asicsid on mugavad ja üldse mõnusad. Ise otsin jah just seesuguseid jalanõusid, mida saaks iga ilmaga kanda.
Ja tänan pakkumise eest jalanõusid proovida :)

Regiina said...

Ostsin ka kevadel GT 2000 ja olen ikka ülirahul. Enne seda vaevasid alailma joostes mingid valud aga nüüd enam mitte.

Samas, kes keelab teha nii, et proovid poes tossud ära ja valid kõige sobivamad välja siis tellid SD-st ;) Mina ka ei julge tosse ilma proovimata tellida aga niimoodi ennam ära proovides ja siis sportdirectist tellides säästab ikka päris palju raha.

Miina said...

See on hea mõte, Regiina. Vahva, et GT 2000 on leevendanud sinu valusid jalgades :)